METMARK Kft.

A Metmark Kft. 2002-ben alakult, kezdetben speciális fémtermékek forgalmazására. A három fővel startoló kisvállalkozás első telephelyét egy kis 20 négyzetméteres irodahelység jelentette. Mérföldkő volt a vállakozás életében a 2003. májusában megnyitott és azóta is ugyanazon a helyen üzemelő budapesti kiszolgáló raktár, mely a kezdetekkor még igencsak szellősen, polcok nélkül, minimális árukészlettel állt rendelkezésre.

Az azóta eltelt időszakban a cég lendületes fejlődése folyamatos és a kezdő termékkörök kibővültek további ipari és más szektorokban használatos félkész és késztermékekkel, szolgáltatásokkal, komplett megoldások kivitelezésével.

A megnövekedett feladatokat 10 fős csapat látja el, egy budapesti és két szekszárdi telephelyen.

A szerteágazó beszállítói hátterünk az összes termékkörünk esetében igen komoly gyártókapacitással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy minden megrendelés esetén az optimális megoldást nyújtsuk a legkedvezőbb árfekvés mellett. A működésünk lassan 10 éve alatt a piacon és szakmai körökben országosan ismertté váltunk és eredményeinkre büszkék vagyunk.