Impresszum

A honlap fenntartója:

Metmark Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely: H-7100 Szekszárd, Arany János u.17-21.

Cégjegyzékszám: CG 17-09-004586
Adószám: 12924734-2-1
VAT/MWST ID Nr.: HU12924734
VPID: HU 0002204138
Bank: OTP Bank Zrt, Szekszárdi fiók

Elérhetőség:
Levélcím: H-7100 Szekszárd, Arany János utca 17-21.

SZEKSZÁRD:

Iroda: H-7100 Szekszárd, Arany János utca 17-21.
Raktár: H-7100 Szekszárd, Pollack Mihály utca 92.

Tel.: +36 74 512 678
Fax: +36 74 512 679
E-mail: info@metmark.hu
Internet: www.metmark.hu

BUDAPEST:

Iroda/Raktár: H-1105 Budapest, Bánya utca 35. Kőbánya
Tel.: +36 1 433 55 50
Fax: +36 1 433 55 51
E-mail: budapest@metmark.hu
Internet: www.metmark.hu

Felelős kiadó:
Hosszú László ügyvezető 

Szerverüzemeltetés:
Tárhelypark

Webfejlesztés:
Clubindex

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Metmark Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A Metmark Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészésével Ön elfogadottnak tekinti az alábbi feltételeket:

  • A Metmark Kft. weboldalai, illetve azoknak a tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Metmark Kft. jogosult.

  • A Metmark Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, vagy tárolni. A Metmark Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

  • A Metmark Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, azonban hogy a weboldalakon a Metmark Kft.-től függetlenül változtatás történik, ezért - ha a hatályos jogszabályok másként nem rendelkeznek - a Metmark Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalainak a pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, illetve a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

  • A Metmark Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Metmark Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, hozzáféréséből, azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a nem megfelelő működésből, üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felellősséget a Metmark Kft. kifejezetten kizárja.

  • A Metmark Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Metmark Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

  • A Metmark Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.